3 aug. 2014

Așa ceas, așa oră

Acum ceva timp am fost în Elveția. Pentru mulți Țara Cantoanelor este sinonimă cu: ceasuri, ciocolată și turism. În mare parte așa e. Ca persoană care am locuit ceva timp acolo pot spune că înseamnă mult mai mult de atât, dar asta e o altă discuție.
Vis-a vis de ceasuri pot spune că am căpătat o "fixație". Nu ieșeam în oraș fără să intru într-un magazin cu acest specific. Și credeți-mă că nu-s puține. În final, am plecat de acolo cu neîmplinirea că nu mi-am luat un ceas elvețian.
Navigând însă pe net, am găsit un magazin online cu ceasuri originale. E vorba de WatchShop.ro.
Am fost plăcut surprinsă să văd că au o gamă diversificată, mai mult de 40 mărci și peste 2500 modele de ceasuri. Toate ceasurile sunt noi, originale, au cutie proprie, manual de utilizare, și sunt vândute numai cu certificat de garanție.
Cred că ghiciți deja către ce mărci m-am îndreptat!
Prima dată am intrat pe ceasurile Tissot .
Mi-a făcut cu ochiul acest model:

Ceas Tissot T-TREND Pinky
E un ceas clasic, elegant, culoarea brățării este argintie, iar sistemul de închidere este cataramă tip bijuterie.
Cred că și acesta mi s-ar potrivi:
Ceas Tissot T-CLASSIC Carson 








Are cadranul alb iar cureaua este din piele neagră. Proveniența mecanismelor este elvețiană ceea ce e un atu în plus pentru amândouă. 
E greu să mă hotărasc!
Mi s-a părut interesant și serviciul de gravură laser pe ceas. Asta în cazul în care dorim să facem cadou celor dragi un ceas. Atunci în mod sigur cea mai plăcută oră a zilei va fi oridecâteori cel/cea dragă se va uita la ceas.

2 comentarii:

  1. Am incercat sa ma uit, dar...
    WatchShop
    Server-ul este momentan supraincarcat.
    Ne cerem scuze pentru inconvenient. Va rugam reincercati peste cateva secunde.

    RăspundețiȘtergere