12 aug. 2014

Excelența face diferența

De curând am fost la prietena mea. S-a mutat în casă nouă și ardea de nerăbdare să mi-o arate.
 Recunosc că eram și eu dornică să o văd la cât mi-o lăudase.
Imediat ce am pășit în apartament m-a surprins cât era acesta de luminos. Parcă ceva lipsea dar nu îmi dădeam seama ce anume. După un scurt moment de nedumerire, mi-am dat seama ce anume era: lipseau ușile! Ei, nu de tot. Ci ușile clasice cu care eram obișnuită.
Văzându-mi reacția, amica mi-a dat lămuririle necesare.
Își căuta demult un loc unde să se mute împreună cu soțul ei: casă sau apartament nu conta. Important era să fie ceva spațios și luminos.Visa să aibă dormitorul pe partea dinspre răsărit, ca soarele când răsărea să o mângâie cu razele lui.
Când  a vizionat prima dată acest apartament i s-a părut însă mic și apăsător. S-a gândit că poate dacă ar schimba ușile interioare ar obține mai multă lumină. Așa a început să caute firme ce produc uși, dar nu orice uși. Vroia ceva deosebit.
A căutat și cum cine caută, găsește, i-au atras atenția cei de la Exclusive Doors
 
Aceștia au o gamă largă de produse cu un design unic. Au atât uși de interior cât și de exterior. Cele de interior sunt fie de lemn, fie din sticlă. Au uși cu furnir natural, uși din lemn alb vopsite, uși din lemn laminate CPL. Dar dintre multele modele de uși de interior i-au plăcut cele din sticlă securizată gama licht& harmonie model Lucy, model satinat pe sticlă mată 

Ușă model Lucy

A beneficiat de consultanță profesională gratuită și de montaj efectuat de un specialist german, ceea ce cred spune tot.
Am intrat pe site-ul lor și văzând că au livrare și montaj în toată țara, un gând năstrușnic mi-a trecut prin minte: ce-ar fi să-mi schimb ușa de la baie cu una asemănătoare cu a prietenei mele?
Poate și cea de la terasă?!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu