15 aug. 2014

Pe toate gusturile

 Sunt ca mai toată lumea dependentă. De ce? De tehnologie. Nu-mi imaginez cum ar fi fără telefon mobil și fără laptopul meu. De curând mi s-a stricat încărcătorul de la laptop și am simțit că ceva îmi lipsește. Cum nu puteam intra pe calculator să caut un alt încărcător, am apelat la clasica metodă cu bătutul (acu nu mă întrebați de câte ori l-am luat la palme!). Spre marea mea surprindere a ținut. Știam că ulciorul nu merge de multe ori la apă, așa că dacă tot am repornit laptopul, am trecut pe căutări. Să-mi cumpăr încă unul. Preventiv, doar preventiv!
Așa i-am găsit pe cei de la
 
Curioasă din fire am intrat pe site-ul lor. Chiar au tehnologie pe toate gusturile. 
Cine sunt ei?
Un magazin online ce prezintă peste 30000 de produse, care acoperă o gamă largă a segmentelor IT, multimedia, entertaiment, telecomunicații. 
Au atât produse noi, sigilate, originale, cât și resigilate care le găsiți evidențiate într-o categorie separată.Toate produsele beneficiază de garanția specifică dată de furnizor, producător sau distribuitorul oficial.
 Ca produse au laptopuri și accesorii, 

desktop PC și monitoare. Vrei smartphones și telefoane, au și așa ceva. Cauți componente PC, periferice și accesorii? Găsești la ei! Vrei aparate foto și camere video? Ai nimerit exact unde trebuie.
Canon EOS M18 Mpx


Promoțiile  au fost gândite special pentru tine. Nu ezita să intri. Vei găsi produse cu reduceri substanțiale.
Clienții sunt atrași prin diverse campanii de bonusare, oferire de diverse cadouri. 
Au o rubrică de reduceri finale deloc de neglijat. Cum vi se pare 40, 50% reducere? Nu-i așa că vă tentează?
Important este însă că oferă clienților servicii de cea mai bună calitate. Cei de la ITGalaxy doresc fidelizarea și transformarea acestora în prieteni de lungă durată care să revină cu plăcere de fiecare dată.
Intră!  Sigur vei găsi tehnologie și pe placul tău!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu