31 aug. 2014

Aduceri aminte

De curând am fost în vacanță acasă la mine sau mai bine zis acolo unde m-am născut și am copilărit.
Nu știu cum faceți voi, dar eu, când ajung acasă, dacă nu în prima seară, atunci musai în ziua următoare încep să "cotrobăi". Prin ce?! Aș putea spune printre amintiri. O parte sunt acolo pentru că e casa copilăriei mele. Uneori e suficient un parfum și se declanșează o amintire. Sau e suficient un obiect oricât de mic și gândul mi se întoarce deja în trecut.
Așa mi s-a întâmplat și de data asta. Umblând în sertarul cu poze am găsit rătăcit un inel de argint. Era prima mea bijuterie "adevărată". Îmi aduc aminte și acum ce încântată eram de ea. La acea vreme se găseau ceva bijuterii, dar erau totuși puține magazine care comercializau așa ceva. Aceasta fusese însă făcută de comandă. Cum s-ar zice astăzi era  de "colecție limitată". Doar în marile orașe puteai comanda astfel de bijuterii. Acum cred că îmi înțelegeți mai bine bucuria.
De atunci am rămas fidelă bijuteriilor din argint. Sunt preferatele mele. Oriunde dau de ele îmi stârnesc interesul și dacă mai sunt și unicate chiar nu le ratez!
Regăsirea acestui ineluș de argint mi-a deschis pofta de a-mi căuta o bijuterie. De argint, desigur.
Și unde să intru dacă nu la cei de la Silverzone ?



De ce ei? probabil o să mă întrebați.
Motive sunt multe. Dar cel mai bine ar fi să intrați și să vă convingeți singuri/ singure.
Pentru mine este magazinul perfect, unde pot să-mi găsesc bijuteria potrivită.
Silverzone este în primul rând un magazin online, deci am acces oricând la el. Lucrează cu o linie exclusivă de produse unicat și în serie mică. Întotdeauna mi-a plăcut să am "ceva" doar eu și numai eu.
În fiecare săptămână oferă modele noi. Găsești stiluri diferite și pentru orice ocazie.


Există și o secțiune aparte pentru cadouri: de Valentine's Day, de Sf.Nicolae, de Crăciun sau pentru orice moment doriți (femeile apreciază un cadou oricând, cu cât mai des cu atât mai bine!). Așa că și dumneavoastră domnilor puteți intra pe site la această secțiune de cadouri dacă sunteți în căutarea unei surprize cu care să vă impresionați iubita sau soția! Sunt sigură că partenerelor dumneavoastră le-ar place acest pandantiv din argint placat cu aur și granat.


 

Dar dumneavoastră știți desigur ce li se potrivește mai bine!
Găsiți la ei bijuterii nu numai de argint ci și placate cu aur sau handmade.
Au și colecții de bijuterii: cu pietre semiprețioase, cu perle, bijuterii argint cu marcasite, inele de logodnă, bijuterii de mireasă, bijuterii vintage (care sunt preferatele mele). Să nu mai spuneți la nimeni, dar acești cercei din argint cu marcasite îmi plac cel mai mult.

Cercei din argint cu marcasite și trandafiri din sidef alb

Aveți la dispoziție și ambalajul potrivit fie că doriți cutiuță în formă de inimă, din imitație piele sau săculeț.
În 24-48 ore le aveți la voi acasă, livrarea făcându-se prin curier.
Credeți că sunt suficiente motive să-i vizitați?
Un sfat (preluat de la ei): Răsfățați-vă sufletul în paradisul eleganței la Silverzone.ro!
Pozele sunt preluate de pe site-ul Silverzone.ro









2 comentarii: