15 iun. 2016

Cadoul potrivit

      Şşt, să nu mai spuneţi la nimeni! M-am gândit să-i fac mamei mele o surpriză.  Sper eu placută şi mai ales utilă. Dacă vă  întrebaţi ce anume, vă spun imediat: îi voi cumpăra o pompă de apă! Păi nu-i aşa? Ce ar putea să-şi dorească mai mult o femeie? Bijuterii, blănuri, parfumuri, maşini! Da, dar nu mama! Întotdeauna a fost mai specială (şi nu e numai părerea mea). Bine, bine dar de ce tocmai o pompă de apă? Din două motive. Primul ar fi că viaţa ei după pensionare a fost şi este grădina din spatele casei. Al doilea are legătură cu primul şi vi-l voi reda printr-o poză destul de sugestivă aş zice eu.
 
  
                                     
 
Da, aşa arăta grădina ei la începutul lunii iunie, după ploile torenţiale căzute. Şi e numai o parte din grădină. Cea de legume nu se vede, dar a fost cea mai afectată. Arată dezolant, e adevărat. Acum cred că înţelegeţi de ce m-am gândit la o pompă. În caz că se va mai întâmpla (ceea ce nu ar fi de mirare cu schimbarea asta a vremii), o va folosi pentru scoaterea apei din grădina. În caz că va fi secetă ( aşa cum se anunţă) o va folosi pentru alimentarea rapidă cu apă din fântână, a  rezervorului cumpărat recent.
Aşa că trec rapid la treabă. Caut pe net la secţiunea hidrofoare, pompe,rezervoare şi accesorii. Şi îmi sare direct în ochi pompa asta:
    
                                      
 
Zic că e perfecta pentru ce-mi trebuie mie. Dar cum am nevoie şi de părerea unui specialist, mă gândesc să-i întreb chiar pe cei de la Depozit-online.ro. 
Sper să o bucur pe mama!
 

Un comentariu: