12 ian. 2016

Planul de rezervă, varianta Z

Fiecare dintre noi, să recunoaştem, se simte bine în propria-i zonă de confort. Care este dată de siguranţa financiară în zilele noastre. Cel puţin pentru mediul urban.

De aceea planificăm, punem la punct planuri alternative, găsim puncte de sprijin, etc.
Se spune că norocul zâmbeşte pretutindeni. Dar şi neprevăzutul pândeşte la fiecare colţ. Iar cu el nu te prea joci. Sau cel puţin, personal, nu îmi iese.

Să presupunem următoarea situaţie. Ai un proiect la care ţii foarte mult, bine gândit, cu riscuri minime. Ţi-ai luat toate măsurile de precauţie posibile. Nimic rău nu se poate întâmpla. Aşa că ai investit toate resursele tale financiare ştiind că ai o "fereastră" de doar 15 zile până la intrarea primelor lichidităţi. Şi dintr-o dată o persoană dragă are o problemă de sănătate pentru care îţi trebuie în cel mai scurt timp, ca să poţi ajuta, o oarecare sumă de bani lichizi.

Banca nu te poate ajuta, se mişcă greu, ai atins limita de credit, etc. Rudele, prietenii te-au ajutat deja. Nu este de demnitatea ta să foloseşti amanetul, mai ales că ţii la obiectele alea. Şi atunci ce rămâne? Evident, planul Z. Ce vă este oferit de Telecredit! Care constă într- un credit (sau împrumut, cum vreţi să-i spuneţi) rapid şi sigur.


Este vorba despre o instituţie financiară nonbancară (IFN) autorizată de Banca Naţională a României (BNR). Evident dobânzile nu sunt cele mai mici dar şi riscurile lor sunt destul de mari. De aceea vă sfătuiesc să studiaţi cu atenţie şi să acţionaţi cu maximul de responsabilitate cum de altfel recomandă şi ei.

Dar hai să vorbim despre avantaje. Care nu sunt deloc puţine pentru un împrumut sigur şi rapid atunci când nu mai sunt alte soluţii şi ai nevoie urgent de bani.
- Hârţogăraia este redusă la minim. Dacă accesaţi pentru prima oară, este nevoie de o copie a cărţii de identitate pe care să scrii "conform cu originalul" după care vă semnaţi. Un extras de cont pe ultimele 30 de zile, de preferat scanat. Fluturaş de salariu sau după caz cupon de pensie. Dacă sunteţi deja client nu vă mai trebuie nimic.
- Totul se desfăşoară online. Cererea dumneavoastră este procesată rapid iar banii îi primiţi în cont în timp record. Mai transparent de atât nu cred că se poate.
- Nu există intermediari, sunt creditori direcţi. Mereu aproape atunci când aveţi nevoie de un împrumut.
- Dacă sunteţi deja client, aveţi şi alte avantaje.

Evident, aceste informaţii nu sunt complete, dar pe link-urile puse la dispoziţie puteţi afla tot ce vă interesează cu explicaţiile potrivite.

Atenţie, acest articol se doreşte a fi o informare. Nu doresc nimănui să ajungă să aibă nevoie. Dar dacă totuşi se întâmplă, e bine să ştiţi că există şi un plan Z.


Aşa ca amuzament vă rog să vă comparaţi costurile diferitelor credite. S-ar putea să rămâneţi surprinşi!

"Dobânda anuală efectivă exprimă costul anual total al unui credit sub formă procentuală, cu scopul de a permite consumatorilor să compare costul creditelor.

Formula de calcul a DAE este următoarea:

, anul calendaristic fiind considerat de 365 de zile

unde:
X este DAE
m este numărul ultimei trageri
k este numărul unei trageri, astfel 1 <= k <= m
C(k) este valoarea tragerii k
t(k) este intervalul, exprimat în ani şi fracţiuni de an, dintre data primei trageri şi data fiecărei trageri ulterioare, astfel t1= 0
m' este numărul ultimei rambursări sau al costurilor suportate
l este numărul unei rambursări sau al costurilor suportate
D(l) este valoarea unei rambursări sau a costurilor suportate
S(l) este intervalul, exprimat în ani şi fracţiuni de an, dintre data primei trageri şi data fiecărei rambursări sau costuri suportate."
Interesant este faptul că valoarea indicatorului DAE scade cu cât perioada de creditare este mai mare.

6 comentarii:

 1. Căutați un împrumut? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited da împrumuturi companiilor și persoanelor fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul: (augustaibramhim11@gmail.com)

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna,
  Sunt dna Esther Patrick, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
  (estherpatrick83@gmail.com)

  RăspundețiȘtergere
 3. Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. Compania MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.

  Serviciile noastre includ urmatoarele: -
  * Credite pentru investitori
  *Consolidarea datoriilor
  * Al doilea ipotecar
  * Credite de afaceri
  *Imprumuturi personale
  * Împrumuturi internaționale

  Nici o asigurare socială și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune că DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi: Răspundeți prompt la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

  Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
  Compania Email midland.credit2@gmail.com
  Compania NMLS ID: 315276.
  Site-ul companiei: midlandcreditonline.com


  Motto: Investiții pentru generații.

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți într-o situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie să plătiți împrumuturile Datoriile lor sau să vă plătiți facturile sau să începeți o afacere frumoasă? Aveți un scor de credit scăzut și veți găsi greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi:
  a) Împrumut personal, expansiune de afaceri,
  b) Înființarea de întreprinderi, educație,
  c) consolidarea datoriilor,
  d) Împrumuturi cu bani grei

  Oferim împrumuturi cu dobândă redusă de 3% și cu garanții și nu garanții, oferim împrumuturi personale, împrumuturi de consolidare a datoriilor, capital de risc Capital, împrumut de afaceri, împrumut de învățământ, ipotecă sau împrumuturi pentru orice motiv ".

  Cu toate acestea, metoda noastră oferă posibilitatea de a specifica suma împrumutului necesar și, de asemenea, durata pe care o puteți permite, vă oferă o șansă reală pentru a obține fondurile de care aveți nevoie!

  Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți pentru a susține această afirmație. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; veți obține cele mai ieftine. Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite.

  Ne străduim să lăsăm o impresie de durată pozitivă depășind așteptările clienților noștri în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai bună calitate în timp util.

  Email: midland.credit2@gmail.com
  Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
  Vizitați-ne la: www.midlandcreditonline.com

  RăspundețiȘtergere
 5. Mulțumesc lui Dumnezeu Atotputernic că mi-a oferit această ocazie să împărtășesc mărturia mea, sunt doamna Wulan Sari, căutați un împrumut? Aș dori să aduc acest lucru la toate notele de împrumut pentru a fi prudent, deoarece atât de multe companii false de împrumut pe internet. Am fost o victimă a unei companii de împrumut fals 4, am pierdut atât de mulți bani pentru că am căutat un împrumut de la o companie de împrumuturi false pe care am aflat ulterior că sunt o înșelătorie. În acest proces am fost arestat de oamenii cărora le datorez, pentru că nu am putut să mă întâlnesc pentru timpul pe care am promis să-l plătesc și am fost arestat. Tocmai am ieșit din închisoare, când am întâlnit un prieten care ma intorcea la un împrumutător pentru că el ma convins că a obținut împrumutul de la el GLOBAL FINANCE LIMITED, așa că nu am de ales pentru a da un proces pentru că trebuie să întâlnesc standard de viață și să-mi plătesc datoriile și să încep o afacere nouă. Așa că am obținut împrumutul meu de la GLOBAL FINANCE LIMITED fără stres, acesta fiind motivul pentru care în final am primit împrumutul în contul meu bancar și i-am sunat pe prietenul meu Julia Simon că am primit împrumutul și am introdus, de asemenea, atât de mulți oameni la Bun mama doamna AUGUSTA IBRAMHIM. Deci, de asemenea, aici am decis să împărtășesc mărturia mea persoanelor care au nevoie de un împrumut, astfel încât acestea să nu cadă în mâinile împrumutătorilor de credite false. Dacă aveți nevoie de împrumutul mai bine, contactați-l pe CEO-ul împrumutului limitat GLOBAL FINANCE DAN AUGUSTA IBRAMHIM. contactați-le prin e-mail:. augustaibramhim11@gmail.com,. Încă mai puteți să mă contactați prin e-mailul meu pentru mai multe informații despre sariwulan3600@gmail.com. Dumnezeu te ajută și fii foarte atent.

  RăspundețiȘtergere
 6. buna
   Toată lumea care vede asta în întreaga lume, există mulți escroci pe acest site, am veste bună să împărtășesc. Vă rugăm să vă alăturați-vă să fiți fericiți și recunoscători companiei împrumutător. Tocmai am primit un împrumut de la GLOBAL FINANCE LIMITED care este legitim.
   Așa fac contactele mele. Am văzut mărturia doamnei Wulan Sari din România în acest forum despre cum a obținut un împrumut de la ea și le-a dat un e-mail tuturor "augustaibramhim11@gmail.com", așa că i-am trimis imediat prin e-mail și au răspuns la e-mailul meu, sincer , Initial am foarte speriat pentru ca mi-am pierdut banii atat de prost inainte. Dar, am fost surprins că mai puțin de 3 ore mai târziu, un împrumut în valoare de 52.000 de euro pe care l-am aplicat pentru mine a fost efectiv transferat în contul meu.

  Întregul proces este simplu. Și împrumuturile de urgență la rata de 2% am primit rapid Fără taxă. Niciun garant nu a fost necesar de la mine. Până acum, îmi pare greu să cred că este adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu simplu pentru oricine caută un impuls autentic de a obține o sumă de împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanța un proiect este să le trimiteți prin e-mail acum și veți fi surprins de cât de surprins am fost. Vreau să mulțumesc în special lui Augusta Ibramhim pentru că a dat contactele lor în acest forum.

   Și dacă îi chemați și primiți un împrumut de la ei și asta nu este totul, ei au un viitor care oferă, de asemenea, sfaturi financiare cu privire la modul în care investiți împrumutul pentru a vă asigura că nu veți deveni niciodată săraci din nou în viața și acest serviciu. Gratuit, vă rugăm să răspândiți vestea bună, astfel încât și ceilalți să poată beneficia. Vă mulțumim, trimiteți-le din nou prin e-mail ^ "augustaibramhim11@gmail.com"
  ^, Numele meu este Julia Simon Contactați-mă, acesta este e-mailul meu juliasimon460@gmail.com
   Notă: toți escrocii solicită taxă de înscriere, aveți grijă, totul este înșelătorie. Fie ca Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti
  mulțumesc

  RăspundețiȘtergere