29 sept. 2017

Toamna la opera

    A venit si seara atat de asteptata. Urma sa se intalneasca cu el, cel care ea spera sa-i fie alesul . Si nu se intalneau oriunde ci in locul propus de ea, acolo unde se simtea cel mai bine: la opera. Adora muzica asa ca, atunci cand el i-a propus sa mearga sa asculte impreuna dialogul Vivaldi - Piazzolla, nu a ezitat. Intotdeauna a ascultat cu placere "Anotimpurile" de Vivaldi, "Toamna" fiind preferata ei ( fiind nascuta toamna, ai ei au botezat-o Crisanta, nume cu iz spaniol ce aminteste de regina florilor de toamna, crizantema).
Mai ramanea insa problema tinutei. Era o seara speciala asa ca trebuia sa se gandeasca cum si cu ce se imbraca.
Nici ca ar fi gasit ceva mai nimerit decat un Vero Moda - top negru dintr-o tesatura cu aplicatie.
Top dama

Ii trebuia insa un palton de dama elegant, care sa nu se incheie, dintr-un material neted, si bineinteles negru.
Palton dama

Desigur, ghetele care stateau la vedere in hol nu putea sa le incalte la un asemenea eveniment. Asa ca se hotari pentru o pereche de pantofi  cu toc.


Nu putea spera decat ca si el va veni imbracat pe masura. Dar la cum il stia, sigur se va prezenta intr-o pereche de blugi si un pulover lalai.
Acu fie ce o fi. Important era ca vor petrece seara impreuna.Si totusi...
Pleca la intalnire.
In foaier se uita dupa el, dar nu-l gasi. 
Doar nu a uitat de intalnire!
Inima incepu sa-i bata mai repede cand observa un barbat cu un mare buchet de crizanteme albe care se indrepta spre ea si ii zambea.
Nu! Nu putea fi el! Acesta era imbracat cu un palton din material cu lana, negru si era incaltat cu o pereche de ghete din piele. Tinuta era impecabila!

palton

 Asta da surpriza!
Si in privirea lui se citea admiratia pentru ea.
Erau un cuplu frumos.
Nimic nu mai lipsea acum ca seara sa fie perfecta.Tinandu-se de mana intrara fericiti in sala de spectacol sa se bucure impreuna de acordurile muzicii.

Acest articol este scris pentru competitia de blogging creative Superblog 2017, proba nr.1, "Daca toamna ar fi o persoana si tu ai fi stilistul ei, cum ai imbraca-o?"2 comentarii:

  1. Și până la urmă spectacolul ți-a plăcut? Că nu ne-ai mai spus nimic... Sau nu ai mai avut ochi/urechi decât pentru el?

    RăspundețiȘtergere