30 iul. 2014

M-am săturat

De făcut curățenie.
Nu că aș face prea des.
Motto: "Munca l-a făcut pe om, dar nimeni n-a murit că n-a muncit sau după caz, hai la muncă să muncim, dă Doamne să nu găsim".
Vara e anotimpul concediilor dar și perioada cea mai bună din an când putem face reparațiile în casă.
Dar  voi alegeți !
Având în vedere că astă iarnă când ne-am mutat nu am putut zugrăvi, m-am gândit că acum ar fi momentul potrivit. E adevărat că nu aveam de unde ști că va fi o vară așa ploioasă.
Așa că ne-am apucat de treabă. Adunat materialele (acesta va fi subiectul unui alt articol), eliberat prima cameră și desigur îngrămădite toate în a doua (nu vreți să știți cum e să faci noaptea slalom printre cutii și diverse alte cele).
De bucătărie am scăpat repede. Prima cameră a cam durat ceva, dar cu multă răbdare (a se citi nervi și vitamină) am dat-o gata până la urmă. Cu ultimile puteri am dovedit-o și pe a doua. Nu de alta dar mai aveam puțin și ajungeam să dormim în cușca câinelui.
Am trecut la etapa a doua, curățenia de după zugrăvit! Cu mult heirupism m-am apucat de treabă. Dar pe bune dacă se vedea ceva din ce făceam. Dacă m-ar fi întrebat cineva după o astfel de zi de muncă...
-Tu ce ai făcut azi? I-aș fi răspuns ca în reclamă.
-Mai nimic! și zău de greșeam cu ceva.
Trebuia neapărat găsită o soluție dacă vroiam să nu-mi pierd toată vacanța frichinind podelele care arătau cam așa după două tentative de spălare:

 

Noroc cu prietenul meu care și-a amintit că de curând șeful lui a încheiat un contract cu o firmă care oferă servicii personalizate pentru curățenia generală și de întreținere a birourilor.
Am intrat și eu pe site-ul celor de la Vertex Cleaning căci de ei este vorba.

 
Intru să văd ce servicii ne oferă, poate mi se potrivește și mie ceva: curățenie birouri, spații comerciale &industriale (încă nu mi-am luat birou) și curățenie garsoniere, apartamente,case/vile.
Ooooo da! Evrika! Asta căutam: curățenia după constructor cu tot ceea ce presupune ea: curățarea de var, ciment, vopsea, adică o curățenie de la A la Z. Totul executat cu substanțe și echipamente speciale, de personal cu experiență în domeniu, care este angajat cu carte de muncă. Cei de la Vertex Cleaning vă pun la dispoziție cel mai eficient set de operațiuni de curățenie profesională dedicat situațiilor de după constructor.


Nu e de neglijat nici faptul că toată vara ai TVA-ul cadou !
La cât de zgârcită sunt eu.... Că nu degeaba m-am apucat singură de făcut curat. Am crezut că voi termina totul mai repede, mai bine și mai ieftin. Dar se pare că m-am cam înșelat.
Nu am luat în calcul timpul pierdut și faptul că nu prea mai sunt la prima tinerețe (dar asta să nu o mai spuneți la nimeni!).
Dacă doriți un sfat sincer, când e vorba de voi, nu faceți rabat de la calitate. Nu căutați firme care să vă ofere un preț mai bun ci servicii de prima mână!
Vreți să știți cât a durat curățenia făcută de ei?!
Vă spun doar că acum ascult deja valurile mării și mă felicit pentru alegerea făcută!
Dacă aș fi fost conservatoare, încă mai ștergeam parchetul. (Ce coșmar!)











5 comentarii: