22 mai 2014

15 ani impreuna cu Danone!

     De ceva timp ma preocupa adoptarea unui stil de viata sanatos. Incerc sa renunt la obiceiurile alimentare putin cam nesanatoase care le aveam si sa trec pe o alimentatie echilibrata. Si normal ca am apelat la Danone. De cand ma stiu am fost insa consumatoare de iaurturi, simple sau cu fructe. Tin foarte mult la calitate si de aceea mi-am indreptat atentia catre acestia.  As putea chiar spune: Danone= Calitate.
     Odata cu implinirea pe 15 mai a 15 ani de la primul iaurt Danone produs in fabrica din Bucuresti, s-a  relansat site-ul Danone.ro
     Am intrat de curiozitate pe acesta  si am avut surpriza sa gasesc un site profesionist realizat. Asa cum ma si asteptam de altfel.
     Personal il gasesc bine structurat si cu informatii diverse din tot ceea ce ar putea interesa consumatorul : Produse, Calitatea Danone, Sanatatea din interior,Cariere.
     Mi s-a parut interesanta si sectiunea Danone se implica.
     E placut sa afli ca sunt firme care sustin proiecte cu valoare sociala, care se preocupa de pastrarea mediului inconjurator sau care incurajeaza copii sa adopte un stil de viata sanatos.
     Vizitele care pot fi facute in fabrica, atat de adulti cat si de catre copii mi se par a fi un lucru benefic.
     Cred ca ar fi bine daca s-ar crea posibilitatea efectuarii mai multor vizite. In mod sigur sunt multi cei care vor sa vada calea laptelui si „drumul calitatii”.
      Poate chiar vizite in perioada programului numit: „Şcoala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, de care beneficiaza toti copii din invatamantul nostru.
     Citeam intr-un ziar local cum ca elevii dintr-o localitate din Gorj efectueaza in  Germania stagii de practică. Poate ar fi interesant sa se creeze posibilitatea ca elevii sa faca o asa zisa perioada de practica si la Danone.
     Poate si o rubrica cu retete? (tot sunt la moda blogurile avand acest specific).
     Pe ansamblu este un site bun care merita accesat!





3 comentarii:

  1. Îmi place articolul! Încet, încet ai putea deveni un lider.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru incurajare!

      Ștergere
    2. Nu ai pentru ce! :)
      Dar trebuie să iei ceva lecţii de organizarea timpului!
      Şi de cum să scrii articole cât vorbeşti la telefon! :P

      Ștergere